Компанија

За нас


СИГМАТЕЛ Д.О.О. е систем интегратор за комуникациски решенија, со искуство во дизајнирање иновативни мрежни решенија и обезбедување напредни професионални услуги.

На нашите клиенти нудиме решенија за комплексни и специфични побарувања, притоа усогласувајќи ги современите стандарди и модерните трендови.

Покрај дизајн на решенија, исто така нудиме одржување на мрежи за долгорочни и сигурни партнерства со нашите клиентите. Преку нашите вработени, партнерства и иновативни и напредни решенија, нашата компанијата помага да се создадат фундаментални услови за телекомуникациски интеракции и адаптибилност во глобалниот свет.

Сите права се заджани © sigmatel 2022