Оператори / Сервис провајдери

Бизнис сервиси


Денешните деловни корисници бараат повеќе софистицирани услуги од операторите. Бидејќи конекциите на деловната услуга се движи од едноставна конекција до напредни, флексибилни, безбедни и динамички конекции, операторите мора соодветно да се прилагодат.

Со зголемен притисок да генерираат повеќе приходи, истовремено намалувајќи ги оперативните и капиталните трошоци, операторите имаат потреба од мрежни инфраструктурни решенија кои се лесни за користење, мулти функционални, интелигентни и моќни.

Ние нудиме решенија за деловни сервиси, кои се доволно флексибилни за да се справат со динамичната природа на деловните средини, додека овозможувајќи им на операторите да ја искористат својата инфраструктура.

Сите права се заджани © sigmatel 2022