Компанија

Кариера


Сигмател Д.О.О. е секогаш во потрага по врвни таленти.
Ние нудиме одлична работна средина, сеопфатни бенефиции и пакети за компензација.
Ние им нудиме на нашите вработени можности за обука и личен развој во исклучително пријатна атмосфера со силен конкурентен и тимски дух.
Придружете ни се на нашиот тим, бидејќи помагаме во обликувањето на иднината на телекомуникацискиот пазар.

Како да се пријавите?

За да ја поднесете вашата биографија, пратете е-пошта до: info@sigmatel.mk

Сите права се заджани © sigmatel 2021