Компанија

Партнери


Ние сме партнери со индустриски лидери и визионери од целиот свет. Нашата мисија е да понудиме решенија за задоволување на уникатните бизнис потреби на нашите клиенти, се со цел да ги развиваме нивните мрежи, бизниси и брендови со целосна поддршка и под водство на нашите експерти.

Сите права се заджани © sigmatel 2022