НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ МОЖАТ ДА ПОМОГНАТ ВО МАКСИМИЗИРАЊЕ НА ЕФИКАСНОСТА И ФЛЕКСИБИЛНОСТА НА ВАШАТА МРЕЖА И УСЛУГА
НИЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ПЛАНИРАТЕ, ИНТЕГРИРАТЕ, ОПТИМИЗИРАТЕ, НАДГРАДУВАТЕ И УПРАВУВАТЕ СО ВАШИТЕ МРЕЖИ И УСЛУГИ Mожеме да ви помогнеме во планирање, интегрирање, оптимизирање, надградување и управување на вашите комуникациски мрежи и сервиси.

ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕРВИСИ

Планирање

Нашиот професионален тим има долгогодишно искуство во планирање и дизајн на комуникациските мрежи. Нашите експерти го комбинира стекнатото познавање на вашата мрежа за да обезбедатат комуникациско решение кое е испланирано, развиено и конфигурирано во согласност со денешните најдобри практики. Нудиме дизајни на комуникациски решенија базирани на повеќе нивоа и на повеќе технологии на различни транспортни медиуми како оптички, бакарни и радио мрежи. Исто така нудиме соодветни решение за сајбер безбедноста на комуникациски мрежи.


ОпремаСите решенија кои ги планираме и дизајнираме се темелат на опрема од највисок квалитет. Ние работиме исклучиво со сигурни деловни партнери и производители на комуникациска опрема.


ИнсталацијаНашиот тим на професионалци секогаш ги извршува инсталационите услуги со висок квалитет и стандард и во рамките на поставените рокови. Знаењето на нашиот тим е потврдено со многу сертификати.


Техничка документацијаПо реализација и завршување на секој проект, ние секогаш обезбедуваме на нашите корисници комплетна техничка документација побарана според закон.


Одржување

Нашиот тим може да понуди комплетен сервисен пакет за поддршка и одржување според потребите на клиентите. Ние им обезбедуваме на нашите клиенти комплетна техничка поддршка и одржување на мрежи во согласност со договорите за одржување. Нашите експерти ќе работат со вас да ја адаптираат сервисната програма за да се задоволат бизнис потребите на вашата компанија.

Сите права се заджани © sigmatel 2024