Интерконекција на дата центри

Решенија за национални едукативни и развојни мрежи


Националните и регионалните истражувачки и едукативни мрежи мора да поддржуваат широк спектар на апликации - како ултра-брза компјутерска колаборација со високи перформанси, теле-конференции во училница, специјални врски со практично нула латентност, како и истражување и изложување на следните генерации мрежни технологии.

За националните и регионалните истражувачки и едукативни мрежи (NREN) обезбедуваме оптички мрежни решенија дизајнирани за вмрежување со голема пропусност. Имаме докажана способност да доставиме прилагодени NREN оптички мрежни решенија кои комбинираат супериорни перформанси, агилност и економска ефикасност.

Сите права се заджани © sigmatel 2024