Интерконекција на дата центри

Решенија за сервис провајдери


Денес “Cloud” решенијата повеќе не се можност, тие се реалност.

Без разлика дали сте оператор кој дава сервиси, интернет провајдер или претпријатие, податоците патуваат низ различни мрежи, патувајќи до и од различни податочни центри пред да пристигнат во вашиот уред.

Прашања отсекогаш се поставувале за перформансите и ефикасноста, флексибилноста и безбедноста.

Со оглед на тоа што податоците константно ги надминуваат границите на просторот и времето, “Cloud” провајдерите и операторите на дата центри се обидуваат да развијат мрежи кои ќе им обезбедат на крајните корисници најбрзо време на одговор по најниска цена. Нема мал подвиг, со оглед на експоненцијалниот раст и постојано зголемување на барањата на пазарот. Ние нудиме решение за “Cloud” мрежно поврзување од вендорот ECI Telecom. Без разлика дали барате меѓусебно поврзување на дата центри, мрежа за пристап до приватни или јавни “cloud” услуги, или SAN поврзаност, нашите решенија нудат гарантирани перформанси, обезбедени услуги и минимизиран OPEX.

Сите права се заджани © sigmatel 2022